Woonkamer

Wil je simpelweg wat ideeën opdoen voor kleine aanpassingen in de woonkamer. Of wil je juist jouw hele interieur in de woonkamer omgooien? Je vindt hier niet alleen tips voor een praktische indeling, maar ook kleurentrends voor in de woonkamer. En echte must-haves voor in de woonruimte. Elke woonkamer heeft zijn eigen woonstijl met eigen kenmerken. We blikken op verschillende woonstijlen waaronder een industriële woonkamer, moderne woonkamer en een landelijke woonkamer. Door het lezen van alle blogs ga je binnen no-time aan de slag met het stylen van je woonruimte.


KNUS OP DE BANK

WOONKAMER INSPIRATIE


Woonstijlen voor in de woonkamer

Een woonkamer stylen? Dat begint niet zonder wooninspiratie. Er zijn talloze manieren hoe jij je woonkamer kunt stylen. Afhankelijk van wat jij mooi vindt kun je kiezen voor een moderne woonkamer. Hier worden strakke vormen met witte en zwarte kleuraccenten gecombineerd. Houd je meer van een retro design met witte en houten accenten, dat zorgt voor een frisse uitstraling? Dan is een Scandinavisch design precies wat je zoekt. Andere woonstijlen die het goed doen in de woonkamer? Een stoere, ruwe look met de industriële woonstijl in de woonkamer. Warme en zachte uitstraling met een basic interieur.

Woonkamermeubels voor elke ruimte

De woonkamer is in de meeste huizen de grootste ruimte. Dat betekent dat het oneindig veel mogelijkheden biedt om grote en opvallende meubelen te plaatsen. Hier kun je denken aan salontafels, dressoir, boekenkasten, open kasten, opbergkasten, bijzettafels, eettafels, banken en nog veel meer. Kies daarbij meubels die jouw eigen favoriete woonstijl realiseren. Zo weet je zeker dat je een woonkamer creëert met een WAUW factor

Woonkamerinspiratie en woonaccessoires

Wooninspiratie halen wij overal vandaan. Uit tijdschriften, door het internet af te surfen en van alles wat om ons heen begint. Dat haalt niet weg dat het een flinke uitdaging is om de woonkamer te stylen. Op Werelds Wonen vind je boordevol wooninspiratie om jouw ruimte helemaal eigen te maken met een karaktervolle uitstraling. Gelukkig verzamelen we speciaal voor jou als lezer enorm veel inspiratie. Met verschillende topics als: de perfecte accessoire voor in de woonkamer en ontelbaar veel mogelijkheden met een opbergmand.