12

Verlopen: Winactie Osiris Hertman

 In het sfeervol vormgegeven boek Inspirational Interiors worden elf recente, internationale interieurprojecten tot in detail gepresenteerd. Van een statige monumentale villa met eigen wellnessruimte tot een showroom voor auto’s en van een CO2-neutrale salonboot tot een gigantische kerkwoning… laat je rondleiden door de prachtige foto’s. Ontwerper Osiris Hertman biedt in dit boek een verfrissende kijk op interior design. Voor de lezer een inspiratiebron om de eigen woning eens met andere ogen te bekijken.

Wil jij kans maken op dit prachtige boek? Vertel dan hieronder waarom jij het boek wil winnen of mail naar [email protected] En wellicht ligt het boek binnenkort in jouw brievenbus! 

Comments 12

 1. Natuurlijk willen wij kans maken op dit prachtige boek, in ons atelier zal het prachtig op zijn plek zijn.
  Altijd fijn om inspiratie op te doen! Veel groeten Team Hemels Wonen

 2. na 17 jaar is onze woonkamer aan vernieuwing toe. Maar wat past er bij ons? Welke stijl, welke kleuren? Wij hopen dat Osiris Hertman ons kan helpen in t maken van de juiste keuzes.

 3. Elly Harks.
  Graag een prachtig boek vol inspiratie.
  Iedere dag ben ik met interieur bezig ,ik ben een interieurstylist en groot fan van osiris hertman.

 4. Ben net in een nieuw huis getrokken en moet nog heel veel inspiratie opdoen om mijn droomhuis ervan te maken. Hoop dat ik inspiratie op kan doen in het fantastisch Boek van Osiris. Uiteraard haal ik ook heel veel inspiratie uit jullie geweldig tijdschrift werelds wonen. Ga zo door!

 5. Een beetje van mijzelf en heel veel van Osiris Hertman, wat een inspiratiebron!

 6. Inspirational Interiors zal prachtig staan op ons dressoir in Louis Philippe stijl. Ik ben dol op woonmagazines én op het veranderen van ons interieur. Ik laat me graag inspireren door Osiris Hertman.

 7. Een van de beste ontwerpers van Nederland , ik ben een groot bewonderaar van zijn werk. Met een renovatie in de planning zou dit een geweldige bron van inspiratie voor me kunnen zijn !

 8. In april krijgen wij de sleutel van een prachtig herenhuis in Gouda. Helaas heeft het pand niet de allure die het verdient. Een flinke verbouwing dus, om ervoor te zorgen dat het zijn statige uitstraling weer terugkrijgt! Inspiratie op het gebied van materialen en kleuren is dan ook meer dan welkom!

 9. Wonend in een voormalig kaaspakhuis dat tevens dienst deed als herberg…. ben ik Altyd met interieur en styling in de weer en op zoek naar nieuwe ideeeen. Met de huidige grote renovatie/ verbouwing ben ik op zoek naar wereldse inspratie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *