Verlopen: Winactie Anja Kroon

Win gratis interieuradvies!

Wil jij je woonkamer helemaal omgooien, maar weet je niet waar te beginnen? Of wil je je slaapkamer een andere kleur geven, maar kun je niet kiezen? Wat je woonvraag ook is, Anja kan je helpen. En daarom gaat zij binnenkort een van onze lezers blij maken met een gratis interieurstylingsadvies voor een vertrek naar keuze. Wil jij zo’n advies winnen? Stuur dan een mailtje met je woonvraag, een foto van jezelf en een foto van het vertrek waarom het gaat naar [email protected] en wie weet staan Anja en

Werelds Wonen binnenkort bij jou op de stoep!

Image
Image
Image
Image

Anja Kroon, internationaal interieur- & verkoopstyliste, is founder van Checkpoint. Haar jarenlange ervaring als woonconsulente en verhuurmakelaar maakt dat Anja als geen ander weet wat er speelt binnen de markt. Zij kan perfect de vertaling maken naar zowel particuliere interieurs als naar ondernemers binnen het hogere segment.

Warme pastels

Het is weer zomertijd en we hebben al een tijdje kunnen genieten van het heerlijke buitenleven. Zo’n nieuwe tijd van het jaar is hét moment om buiten en binnen met elkaar te verbinden. Richt je tuin of veranda in als woonkamer met lange, stijlvol gedekte tafels, schaf zo’n heerlijke loungeset aan of haal buiten naar binnen met zomerse accessoires in een of meer van die mooie, nieuwe trendkleuren.

Dit seizoen zijn frisse en tegelijkertijd warme pastels de trend. Kleuren die huiselijkheid uitstralen en geschikt zijn voor iedere interieurstijl. Mijn advies: voorkom dat het een té bonte mix van tinten wordt en kies kleuren die passen bij je bestaande interieur. Zo behoud je rust en eenheid. Een stijlvolle knipoog, zoals een afwijkende kleur uit hetzelfde kleurenpalet, juich ik uiteraard altijd toe. Een mooi voorbeeld is dit penthouse in Amsterdam waar ik bewust heb gekozen voor mooie, warme kleuren en rijke materialen. De kleuren en materialen van de woonkamer heb ik doorgetrokken naar de keuken, zodat je de luxe, stijlvolle sfeer in iedere ruimte proeft.

Eenheid en rust zijn mijn belangrijkste focuspoints bij het ontwerpen van een interieur.
In deze snelle wereld waarin we leven is thuiskomen in een sfeer van rust wat mij betreft erg belangrijk. Vind je het lastig zelf aan de slag te gaan? Doe dan mee met de winactie waarin ik gratis interieuradvies weggeef.

Ik wens jullie veel inspiratie toe dit seizoen en vooral veel lange, zomerse avonden genietend van het (avond)zomerzonnetje met een mooi glas wijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *