Tuin

De tuin stylen kun je op verschillende manieren doen. Het is vooral belangrijk dat de tuinmeubelen passen bij de stijl die je wil creëren. De ene houdt van een rustieke uitstraling in de tuin met veel planten en kaarsen. En de ander die houdt weer van een echte Ibiza lounge idee met veel wit accenten. Op deze pagina kun je inspiratie opdoen voor in de tuin. Wat vind je nu mooi en wat vooral niet? Daarnaast vind je onderaan de pagina enkele aanbieders binnen de tuinmeubelen branche. Dus laat je inspireren en ga dan direct op zoek naar de perfecte tuinmeubel voor bij jou in de tuin. De zomer laat niet op zich wachten!


buiten genieten

TUIN INSPIRATIE


Tuininspiratie opdoen

Fantaseren en tuininspiratie opdoen dat is toch heerlijk! Alleen om daadwerkelijk te beginnen met het inrichten van de tuin dat is een ander verhaal. Het is natuurlijk een hele opgave om een tuin onder handen te nemen. Dan bedoelen we niet alleen het onkruid weghalen, maar ook uiteraard het inrichten ervan. Zo heb je verschillende tuin stijlen. Word jij warm van een Bohemian look in de tuin? Of geef je de voorkeur aan een moderne tuin. De botanical look en de Ibiza style in de tuin, zijn stijlen die we veel terug zien komen.

De tuin inrichten

Afhankelijk van de hoeveelheid ruimte kunnen we beginnen met het buiten interieur. Waarschijnlijk heb je al het een en ander lopen schetsen. Of je nu een grote tuin of een kleine tuin hebt. Een tuin inrichten begint allemaal met inspiratie opdoen om vervolgens de tuin in te gaan richten. Nu kunnen we gaan bepalen welke tuinmeubelen in de tuin of op het terras komen. En welke tuindecoratie past daar bij?

Tuinmeubelen voor elke tuin

Tuinmeubelen en tuinaccessoires zijn van essentieel belang om een persoonlijk karakter aan de tuin te geven. Plaats je juist een ruime loungeset, waar je onderuit gezakt in kunt genieten? Of heb je een echte stadstuin en ben je beperkt in de ruimte? Dan kun je juist denken om een compacte picknicktafel te plaatsen met enkele tuinstoelen of een tuinbank. Bijzondere en exclusieve merken op het gebied van tuininterieur zijn: Hartman, Exotan, Ethimo en Lofdesign. Deze merken zijn een begrip binnen de tuinbranche en staan bekend om hun hoogwaardige tuinmeubelen.