Trends

Woontrends veranderen razendsnel. Bij Werelds Wonen zie je niet alleen de hedendaagse woontrends uit 2017, maar ook wooninspiratie uit 2018 komt aan bod. Welke woonstijl past bij jou?

Interieurtrends van de laatste jaren

Interieurtrends die we de laatste jaren voorbij hebben zien komen. Stoer en een tikkeltje stijlvol met een industriƫle twist. Botanical is een veelbelovende trend die ook in 2018 doorgaat. Botanical kreeg in 2017 een urban twist waarin deze twee stijlen met elkaar gecombineerd worden. Urban lifestyle neemt ook steeds meer plaats binnen de interieurtrends op het gebied van street art en het gebruik van felle kleuren. Liever iets simpeler? Dan is een basic en minimalistisch interieur echt iets voor jou. Hierin worden neutrale kleuren gecombineerd met strakke vormen. Deze trend wordt vaak gecombineerd met de lifestyle trend: handlettering.


Trend Color Blocking

Kom maar op met felle kleuren! Deze trend begint zijn eigen weg te krijgen binnen de interieurbranche en laat je interieur direct opleven. De felle kleuren zorgen voor een karaktervolle ruimte. Dus wees niet bang om wat extra kleur te gebruiken.

Lees meer

Groen, groener, groenst!

Een ruimte tot leven laten komen? Plaats enkele planten en laat de groene kleur optimaal terugkomen in de ruimte. Vergeet ze vooral geen water te geven om je ruimte optimaal te laten opbloeien. Lees Marina haar zoektocht naar de perfecte groene kleur in haar woning

Lees meer