Trend Color Blocking

gele woonkamer felle kleuren interieur

Je interieur een kleurrijke boost geven? Dan is color blocking helemaal wat voor jou. De kleding etalages hangen er al helemaal vol mee. Opvallende en funky kleuren! Van geel tot aan rood. En van roze tot aan groen. Het kan niet kleurrijk genoeg. Niet alleen de kledingkast kan niet aan deze trend ontkomen. Color blocking is ook helemaal hip binnen de interieurtrends.

Mierzoete roze kleuren in de woonkamer

De kleur roze zal je niet zo vaak tegenkomen in de woonkamer. Desondanks is deze zachte, romantische kleur perfect om te combineren in de woonruimte. Een roze zitbank zorgt namelijk voor een zachte en opvallende touch. De gehele roze kleurpallet bij elkaar? Kijk is wat voor plaatje dat wordt. De verschillende roze kleurtinten maken van deze kamer een geheel zonder dat het te veel van één kleur wordt.

Andere opvallende kleuren die het goed doen in de woonkamer? Dat zijn de kleuren rood, mosterdgeel, groen en turquoise.

Een vintage en retro vondst met color blocking

Vintage is hip! Kijk eens op zolder en ga op zoek naar je eigen vintage vondst. Je vintage fun begint namelijk met waardevolle ‘rommel’ van vroeger. Zo kun je zitbanken decoreren met opvallende kussens of kussen met print. Wat dacht je van die kleurrijke theepot van 10 jaar geleden? Plof op de bank en theeleuten maar!

Ben je een liefhebber van de retro look? Van kleine retro accessoires tot grote meubelstukken. De retro look staat bekend om zijn sfeervolle en karaktervolle uitstraling. Door deze look te combineren met opvallen kleuren krijg je als het ware ‘het beste van twee werelden’. Een karaktervolle en kleurrijke aanwinst in je interieur.

Een kleurrijk zomers begin

Kan jouw tuin ook wat meer kleur gebruiken? De color blocking trend kun je niet alleen goed binnenshuis toepassen. Buitenshuis zorgt color blocking voor een levendige en sprankelende tuin.

Een opvallende zitmeubel in de tuin dient al snel als eye-catcher van de tuin. Daarnaast kun je tuin leuk decoreren met kleurrijke lampions aan de wand voor een zachte touch. Een favoriete item van Werelds Wonen? Dat is toch wel deze hoekzitmeubel van het merk Bolchoï. De warme, opvallende kleurtinten zorgen voor een bijzonder contrast in combinatie met de neutrale open kast en het transparante glazen tafelblad.

zomerse tuin interieur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *