Slaapkamer

Sssstt….dit is de plek waar we tot rust komen. De slaapkamer onze ‘heilige’ plek oftewel de plek waar we heerlijk ongestoord rusten en kunnen ontsnappen aan alle drukte. De slaapruimte inrichten is daarom van essentieel belang. De slaapkamer stylen kun je op verschillende manieren doen. Ga je juist voor de ultieme comfort style in de slaapkamer of maak je er liever een stoere industriële slaapkamer van. Op deze pagina kun je inspiratie opdoen voor de slaapkamer. Wat vind je nu mooi en wat vooral niet? Er zijn namelijk tientallen interieur stylen met hun eigen kenmerken.


ssstt……

SLAAPKAMER INSPIRATIE


Slaapkamer interieurstijlen

Je kan een slaapkamer op talloze manieren inrichten. Zo heb je een moderne slaapkamer, een industriële slaapkamer en een Scandinavische slaapkamer. Ook een landelijke slaapkamer en een retro slaapkamer zien we regelmatig. Hoe herken je een bepaalde interieurstijl en welke interieurstijl wil jij in jouw slaapkamer laten terugkomen? En wat voor meubels plaats je in de slaapkamer? De meubelen, materialen en kleuraccenten bepalen uiteindelijk de look & feel in een slaapruimte. Van een tijdloos slaapkamerinterieur tot aan een fris en een licht Scandinavisch slaapkamerinterieur. Je vindt het allemaal op de inspirerende blogpagina van Werelds Wonen.

Ontelbare opbergmogelijkheden met een slaapkamerkast

Een kleine slaapkamer wil niet perse zeggen dat je weinig ruimte hebt voor meubelen. Een ruime en grote slaapkamer wil ook weer niet zeggen dat je alle ruimte optimaal moet benutten. De juiste meubelen zorgen voor een goede verhouding in de slaapkamer. Ondanks alles zorgen slaapkamerkasten er wel voor dat alles netjes uit het zicht is opgeborgen. Wie wil dat nou niet? Je hebt ontelbaar veel keuze wat betreft slaapkamerkasten. Zo kun je kiezen uit een dressoir, een commode, een ladekast, een nachtkastje, een opbergkast. En niet te vergeten een kledingkast.

Maak het eigen met slaapkameraccessoires

Accessoires, de finishing touch voor elke ruimte. Juist slaapkameraccessoires geven extra persoonlijkheid en karakter aan jouw slaapruimte. Het zijn juist de kleine details die het helemaal afmaken. Denk aan geurkaarsen, een kleine bijzettafel naast het bed. Vroeg opstaan? Dan kan een wekker niet ontbreken. En wat dacht je van extra sierkussens op het bed. Zo decoreer je jouw bed als een waar ‘slaapparadijs’.