De perfecte kersttafel dekken

Terwijl de eerste sneeuwvlokken al op de wegen zijn gevallen, verandert Nederland in een waar Winterwonderland. Dat betekend dat alle sinterklaasartikelen de deur uit mogen en er ruimte gemaakt kan worden voor de kerstboom in de woonkamer. Niet alleen de kerstbom staat altijd in de spotlight in de decembermaand. Het dekken van de eettafel op de feestdagen is net zo belangrijk. Alleen hoe dekken we de mooiste kersttafel anno 2017?


Een kunstwerk aan tafel

Het zijn misschien de kleine details, maar die zijn net zo belangrijk als het avondmaal dat op tafel komt. Servetten kunnen namelijk in de meest bijzondere vormen gevouwen worden. Hoe maken we nu zo’n kerstboom simpelweg van een servet?

Een kleinigheidje voor jou

Een kleinigheidje als verassing voor jouw gasten aan tafel? Pak een nep cadeautje in en decoreer deze op het bord. Een basic en minimalistische uitstraling op de kersttafel kan net zo warm zijn.

Houten schijf

Een houten schijf als plateau op de tafel. De geur van gesneden hout zorgt voor het ultieme kerstgevoel met een natuurlijk tintje aan de eettafel. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *