Italiaans Design

Jouw keuken strak inrichten? Heb je wel eens gedacht aan een Italiaanse stijl keuken?
Italiaanse keukens zijn strak en vol van design.

Keukenstudio Paul van Vliet in Nootdorp heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot dé specialist in Italiaanse keukens voor heel Nederland. Met ingang van 1 december heeft het bedrijf een nieuwe naam: Keukenstudio Paul. Niet alleen de vlag, maar ook de lading is nieuw. De showroom werd compleet vernieuwd en nieuw ingericht.

Image
De keuken om je leven
Waarom een nieuwe naam? Paul van Vliet: "We zijn een jong bedrijf met een clubje enthousiaste keukenspecialisten. Laagdrempelig en persoonlijk, zo zien wij het graag. Bij dat karakter hoort een frisse, makkelijke en prettige naam. Alsof we elkaar al jaren kennen als mensen bij ons komen. Daarom: Keukenstudio Paul. Dat klinkt niet zo officieel als Keukenstudio Paul van Vliet." Met de naamsverandering zijn ook meteen een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en een nieuwe website gelanceerd. "En een nieuwe slogan: 'Voor de keuken om je leven'. Want dat is wat we doen. We helpen mensen om de ideale keuken rond hun manier van leven samen te stellen."
Image
Keukens van Cesar tot Delcasa
Wat kunnen mensen verwachten van de vernieuwde showroom? "Van onze vorige showroom is alleen de vloer hetzelfde gebleven. We hebben onze ogen uitgekeken op de flagship stores van Cesar - mondiaal hét Italiaanse keukenmerk - en tegen Casar gezegd: zoiets willen wij ook. Op de begane grond demonstreert Cesar wat zij verstaat onder Italiaanse stijl. Op een manier zoals alleen zij dat kunnen. Onze showroom is hier ingericht met vijf Cesar keukens, waaronder een glazen demokeuken met alle werkende apparatuur. En niet te vergeten: de nieuwe Unit van Cesar. Deze innovatie is hard bezig om de werelds te veroveren." Op de eerste etage heeft Keukenstudio Paul keukens opgesteld van het huismerk Delcasa. Er staat ook een massief houten keuken: "We bieden nu ook handgemaakte massief houten keukens aan in allerlei uitvoeringen. Dat kan net zo goed landelijk zijn als design." Ook in massief hout: de winkel met vrijstaande apparatuur van het legendarische merk KitchenAid. Genoeg te zien en te beleven dus bij de nieuwe Keukenstudio Paul: "Kom eens een kijkje nemen. Onze versie Italiaanse koffie is zó gezet!"
Image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *