Hip & Trendy in Rotterdam

Het reislustige stel Carola en Tom leerden elkaar kennen tijdens hun studie. Ze reisden samen vier maanden door Kenia en bezochten landen als Marokko, Indonesië en Vietnam. De stijl in hun huis is echter te herleiden uit een ander gebied. Een Scandinavische inrichting siert het huis door de relatieve eenvoud, de natuurlijke materialen en de mooie designs. Zelf omschrijven zij zich als echte stadsmensen die zijn blijven ‘hangen’ in Rotterdam, de stad die steeds hipper en meer trendy wordt.

Persoonlijke details horen thuis

Persoonlijke details
De foto op de kast, van de skyline van Rotterdam, trekt direct de aandacht. Het blijkt een foto te zijn die gemaakt is op de dag van de geboorte van Liv. Vanuit de ziekenhuiskamer is deze dag voor altijd vastgelegd.

Waarom zijn jullie gevallen voor dit huis?
“We waren op zoek naar een jaren dertig woning vanwege de karakteristieke kenmerken. Dit huis voldeed daar helemaal aan: glas in lood, open haard, houten kozijnen, erker en openslaande deuren naar de tuin. Daarnaast heeft dit huis een redelijk grote tuin voor Rotterdamse begrippen, met een vrij uitzicht.”

Wat is jullie favoriete plek in huis?
“De woonkamer, deze is lekker licht. In de zomer zetten we de deuren naar de tuin open en is het heerlijk vertoeven aan de eettafel. Daarnaast hebben we een grote bank waar we samen languit op kunnen liggen. Dus dat is ook zeker een favoriet hangplekje.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *