Een industrieel interieur voor twee

Jij houdt van stoer, ruw en tegelijkertijd een tikkeltje stijlvol. Hij houdt van vintage met een moderne twist en besteedt eigenlijk niet zo veel tijd aan zijn interieur. Alleen nu willen jullie aankomende zomer voor het eerst gaan samenwonen, want na die vijf jaar elke week een tas mee te sleuren naar zijn huis is ook geen pretje. Alleen hoe gaat dat nou werken?

‘Het fundament van je leven’

Twee compleet andere interieurstijlen is niet niks, want uiteindelijk moet het toch een interieur voor twee worden. Basic Beton voor je muren en vloer is weliswaar het fundament van je woning, maar in dit geval ook het ‘fundament’ van een relatie. Basis Beton is een uniek design voor wanden en vloeren en wordt geleverd in 6 verschillende varianten van licht tot dark grey. Basic Beton liefhebber Michael had zelf altijd moeite om het ‘fundament’ te kiezen toen hij ging samenwonen.

Hij en zijn vrouw waren compleet het tegenovergestelde als het ging om interieurstijlen. Hij houdt heel erg van stoere en strakke meubels zonder franjes en zij houdt van een fris design met veel accessoires. Het inrichten van je eerste woning begint allemaal bij je vloer en wanden. Alleen konden zij het nooit eens worden totdat ze allebei verliefd werden op een betonkleurig dressoir. Dit was hun kleur.

Met Basic Beton krijgt je huis naadloze en stijlvolle wanden en vloeren. Met de look & feel van beton heb je zowel een industriële touch als een moderne twist aan de haak geslagen. Als je Basic Beton op je vloer plaats krijg je een moderne, warme tint. Terwijl als je het op de wand plaats krijg je een industrieel gevoel erbij. Basic Beton is tevens verkrijgbaar in vijf verschillende grijstinten van warm naar stoerder en van licht tot donker. Je kunt Basic Beton ook op een vintage manier gebruiken door het met krijt te versieren.

bron: vt wonen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *