Bekijk hier de foto’s van de column van de zussen

De twee zussen van Valk design hebben hun eerste column gedeeld. Bekijk hier de beelden die bij het verhaal horen.
Een column… ja leuk, riepen we beiden enthousiast toen we een paar maanden geleden werden benaderd. Maar nu begint de tijd echt te dringen en blijkt het toch niet zo’n eenvoudige opdracht, ‘gewoon’ een beetje vertellen wat we meemaken en wat ons inspireert op interieurgebied. We trappen af met ons bezoek aan Maison & Objet in Parijs. Dit is een van de internationale woonbeurzen met designmeubelen, interieurstijlen, kunst en ambachten. Op deze grootste internationale interieurbeurs is tenslotte altijd wel wat te zien. En dat willen we jullie niet onthouden.

De intro van de eerste column, lees ‘m in zijn geheel in ons magazine. Hieronder enkele beelden die passen bij het verhaal.

“Heerlijk vinden we het om in de meest trendy en bijzondere hotels en restaurants inspiratie op te snuiven. Daar zijn we inmiddels behoorlijk geroutineerd in geworden. We hebben altijd te weinig tijd, dus erin, kijken, fotootje maken, rondleiding in hoog tempo aanvragen en door naar de volgende hippe tent.”Debbie & Kim

Deel dit bericht


Ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *