Binnenkijken

Een foto spreekt boekdelen. Deze rubriek is een verzamelplaats voor zowel bijzondere, binnenlandse woningen als voor wooninspiratie uit het buitenland. Van de meest exclusieve, luxe woningen tot aan uitzonderlijke woonlocaties: alles om je heen is inspiratie.

Bij Werelds Wonen vind je bijzondere en stijlvolle interieurstijlen van over de hele wereld. Van een New Yorkse loft tot aan een gerenoveerde garage en van kantoorgebouwen en hotels tot aan scholen en kastelen… Ook wij halen onze inspiratie overal vandaan!


  • zuid-frankrijk binnenkijker woning met uitzicht
  • woonkamer franse woning
  • tuin in frankrijk met uitzicht

Het warme Franse gevoel!

Bourgondisch genieten, wijn proeven en heerlijk op de patio genieten! Dat klinkt voor vele als muziek in de oren.

Deze opmerkelijke vrouw is langzaam in de wereld gerold van interieurstyling. Samen met haar man doet zij de interieurstyling van bijzondere huizen in het buitenland.

Lees hier het hele verhaal

Hip & Trendy in Rotterdam

Persoonlijke details in combinatie met een Scandinavische inrichting siert door het huis. Geen eenvoud, maar simpelweg prachtig basic. Combineer dat met hoogwaardig design en natuurlijke materialen.

Rotterdam de stad die steeds hipper en drukker wordt. Dit reislustige koppel heeft al heel wat plaatsen bezocht, maar omschrijven zichzelf als echte stadsmensen die zin blijven hangen in Rotterdam. En dat is niet zo gek.

Lees hier het hele verhaal

Kleurrijk

Koffers inpakken en gaan! Maartje de Groot liet alles achter: haar vriend, vriendinnen, familie en haar baan. Dat allemaal voor het beeldschone en kleurrijk Marokko. Ze stond open voor een belevenis en een nieuwe uitdaging en koos daardoor voor het veelzijdige Marokko. Tijdens haar 12-daagse reis kwam ze langs de mooiste plekken.

Lees hier het hele verhaal

Landelijk brocant wonen

Het is een bijzondere woning op een bijzondere plek. Een landelijke omgeving, maar toch geen typische landelijke woning. Deze brocante woning staat in het heuvelachtige Limburg. Een mix van materialen met de focus op natuurlijke materialen en persoonlijke elementen. Dat maakt dit huis een thuis.

Lees hier het hele verhaal
  • ibiza1

3x Werelds Wonen

Een bijzondere selectie van drie verschillende woningen op drie verschillende locaties. Bijzondere uitzichten op zee op het eiland ST Barth. Een oase van rust op Ibiza en wordt één met de natuur in Aspen. Korte impressie van luxueuze villa’s wereldwijd

Lees hier het hele verhaal
  • san francisco

Uitzichten in San Francisco

Echt genieten? Dat doe je met zo’n uitzicht. Dit panoramahuis is met veel zorg gecreëerd voor een ondernemer uit San Francisco. Het is zijn eerste verblijf en hij werkte tijdens het ontwerpen gretig mee met het team dat hem aan de hand meenam in de wereld van architectuur en design.

Lees hier het hele verhaal