Badkamer

Even jezelf terugtrekken in de badkamer. Daar verlangen we stiekem allemaal wel eens naar. Nu wil je de badkamer gaan stylen, maar waar begin je? Als eerste is het natuurlijk belangrijk om te weten hoeveel ruimte je hebt en wat je allemaal wil plaatsen. Wil je een douche, bad of misschien wel een combinatie? En wil je een wastafel met lade of in de meest ideale situatie een wastafel met twee wasbakken. His and her! En als laatste zijn badkamer accessoires van essentieel belang. Er zijn verschillende badkamer typen en afhankelijk van je stijl kun je eindeloos combineren. Op deze pagina vind je boordevol badkamer inspiratie en andere tips.


Lekker badderen

BADKAMER INSPIRATIE


Badkamer inspiratie

Een badkamer inrichten? Dat begint allemaal bij het opdoen van inspiratie. Zo kun je de badkamer op basis van verschillende interieurstijlen inrichten. Romantische sfeer creëren in de badkamer? Dat houdt niet alleen op bij zachte, warme kleuren en zachte handdoeken. Natuurlijke elementen zoals hout, maar ook planten zijn erg goed van toepassing. Less is more uitstraling in de badkamer is een veelvoorkomende look. Dat is een mix van strakke elementen en weinig tierelantijntjes. Veel neutrale kleuren en eenvoud zijn belangrijk bij deze stijl. Landelijke interieurstijl in de badkamer focust zich op natuurlijke elementen.

Een badkamer inrichten

Een badkamer inrichten is een flinke opgave. Vaak is de badkamer een relatief kleine ruimte die toch uiteindelijk van alle gemakken voorzien moet zijn. We hechten daarbij steeds meer waarde aan luxe elementen comfort in de badkamer. Of je nu een grote badkamer of een kleine badkamer hebt. Het moet van alle gemakken voorzien zijn.