4

6x accessoires in een landelijk interieur

accessoire salontafel landelijk interieur

Accessoires zijn de finishing touch van een ruimte ongeacht welke woonstijl je hebt. Accessoires zorgen voor de details en dat zorgt er nu juist voor hoe je een geheel maakt van je woonruimte. Je hebt grote en kleine accessoires: van kaarsen tot aan vloerkleden. En van een wandklok tot aan kussens. Niets mag ontbreken om een geheel te maken. Deze landelijke accessoires mogen niet ontbreken in je woonruimte om een mooie rustieke en landelijke sfeer te creëren.

1. Jute vloerkleed

2. Houten krukje

Een houten krukje past niet alleen in een basic of industrieel interieur. Het staat ook fantastisch al accessoire in een landelijk interieur. Bekleed de kruk met een klein plaid en enkele decoratieve accessoires of gebruik het als extra zitkrukje in het hoekje. Hoe je het went of keert het is een multifunctionele accessoire. De houten afwerking zorgt daarbij voor de warme uitstraling. En dat is nu precies de sfeer die je wil creëren. Dus vergeet de traditionele bijzettafels en plaats een krukje in de hoek! Een houten kruk staat namelijk in elke woonruimte fantastisch. Badkamer, slaapkamer, woonkamer en ga zo maar door.,

3. Warme vachten

De warme vachten zijn ideaal voor in een woonruimte. Je kunt ze op verschillende plekken plaatsen. Als warm plaid voor de voeten in de slaapkamer, maar ook als kleed over de eetkamerbank. Daarnaast zien de vachten ook steeds vaker als decoratie en ‘zitkussen’ over een fauteuil heen gehangen. Door de verschillende warme kleuren past het daarom moeiteloos in een landelijk interieur.

4. En nog meer kaarsen

Wat zijn kaarsen toch echte sfeermakers. Het is misschien wel even een paar handelingen om ze allemaal te laten branden, maar dan heb je natuurlijk ook wat. In een landelijk interieur mogen kaarsen niet ontbreken, want dat zorgt uiteindelijk toch voor de rustieke en warme sfeer waar een landelijke woonstijl garant voor staat. Kaarsen kunnen mooi vormgegeven worden op een rond dienblad. Wil je nu dat je ruimte een mooi geheel wordt? Zorg dan dat de verschillende kleurelementen terugkomen. Zo kun je al je kaarsen matchen met de kleuren in je interieur. En het resultaat? >>>> VERBLUFFEND

5. Geweven manden

De geweven manden zien we steeds vaker terug! In de badkamer als wasmand, in de keuken als bestekbak en natuurlijk in de woonkamer. Hoe je het kunt gebruiken? Je kunt er namelijk ideaal je plaid in kwijt en andere kleine accessoires. Opgeruimd staat netjes zeggen we dan ook. De geweven structuur zorgt ook voor een warme uitstraling en dat gaat erg goed samen in een landelijk interieur. Tips: plaats verschillende geweven manden in verschillende maten naast elkaar of door de ruimte verspreid. Zo creëer je een mooi geheel door de elementen terug te laten komen.

6. WOLLEN PLAID

Een warm plaid om bij weg te kruipen. Ja we geven het misschien niet allemaal toe, maar laten we eerlijk zijn. Heerlijk tijdens de wintermaanden wegkruipen onder de deken. Dat is niet mis. Een wollen plaid is dan misschien heel erg decoratief over de bank. Het is daarnaast ook nog eens erg warm en multifunctioneel. Wil je eens wat anders? Plaats dan een wollen plaid over het einde van je dekbed. Let wel op dat het wollen plaid wel een warme of neutrale kleur heeft.

Comments 4

  1. Supper supper , dit is heel mooi voor woonkamer , veranda, of slaapkamer , ieder zijn wens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *