5x industrieel wonen

‘Stoer, ruw en een tikkeltje eigenwijs’

1. Grote fabriekslampen

Het idee dat je in een grote en oude fabriekspand staat? Dat wordt namelijk direct gecreëerd met grote fabriekslampen boven de eettafel. En niet alleen boven de eettafel staan ze mooi. Deze industriële lampen heb je in alle soorten en maten en kun je daarom op meerdere plekken kwijt in je huis. Wat dacht je van één smalle industriële lamp boven je nachtkastje of wissel verschillende stoere lampen af boven de eettafel.

2. Warme houten elementen

Industrieel kan soms erg stoer, ruw en kil eruit zien, maar niets is minder waar! Wil je toch liever wat meer warme elementen in je industriële interieur toepassen? Dan is hout direct de oplossing. Van houten accessoires als tafellampen en kaarshouders tot aan houten tafelbladen. Hout gaat moeiteloos samen in een industrieel interieur en zorgt toch voor het ‘beste van twee werelden’.

3. Staal, metaal en ijzer

Denk je aan in een industrieel interieur dan kunnen de materialen: staal, metaal en ijzer niet ontbreken. Deze stoere materialen zorgen voor een karaktervolle uitstraling. Je kunt eindeloos combineren met deze materialen. Zo kun je kleine accenten toevoegen in je interieur . Het plaatsen van een kleine bijzettafel of krukje zijn mooie voorbeelden hiervan. Liever wat groters aanpakken? Dan zijn de ‘old scool’ Amerikaanse locker kasten de perfecte oplossing.

4. pallets

Dit valt eigenlijk ook onder het kopje van ‘warme elementen’, maar laten we eerlijk zijn. Pallets zijn gewoon te gek! Je kunt er van alles maken en overal en in elk interieur toepassen. Zo heb je een bed van pallets, maar met pallets maak je ook gemakkelijk een salontafel of een schoenenrek. Dit mooie voorbeeld hiervan laat zien hoe je een warm element als hout kunt combineren met stoere wielen aan de onderkant. Verbluffend resultaat al zeggen we het zelf.

5. Schuifdeuren

Hoe groter, hoe beter! We hebben er misschien niet allemaal de ruimte voor, maar het geeft een indrukwekkend resultaat. Daarnaast zijn schuifdeuren enorm efficiënt, want je verliest geen ruimte door openslaande deuren. Het mooiste van allemaal? Je kunt ze ook nog eens decoreren met accessoires en geheel eigen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *