3x Werelds Wonen

binnenkijker aspen

Werelds wonen kan overal en is voor iedereen anders. Voor de een is het wonen in een appartement in Antwerpen of een huis in Lelystad en voor anderen kan het niet ver genoeg zijn. We nemen je dan ook graag verder mee de wereld over en bekijken in deze editie een enorm huis in Aspen, een villa in Saint Barth en een ‘finca’ op Ibiza. Ga je mee?

1. Aspen

Op een landgoed van drie hectare staat een villa ontworpen met als basis de bergen en vormgegeven in hout en steen. Een serene vijver siert de woning en het water stroomt langs de zijkant van het huis. Het interieur is even indrukwekkend als de buitenkant. De grote ramen geven een adembenemend uitzicht over de Aspen Mountain. De details zoals het ijzerwerk voor de ramen, het gebruik van de ruimte en het kleurgebruik
passen perfect bij de omgeving. Spectaculair is de badkamer van marmer met ingebouwd bad. Vanaf hier heb je een bijzonder uitkijkpunt waardoor je direct het gevoel krijgt dat je één met de natuur bent.

2. ST Barth

Een verscholen parel midden in de Caribische Zee. Dit luxe vakantieparadijs biedt voor ieder wat wils. Dit juweel van een villa biedt onovertroffen zeezicht. Net naast het terras is een fluweelzachte woonkamer en eethoek, die uitzicht op de oceaan biedt. Alle kamers zijn ingericht in een kalmerend kleurenpalet van wit en grijs en strakke, rustige vormen. Aan de achterzijde van de villa bevindt zich een rustige tuin met fontein. Juist de lichte en frisse kleuraccenten zorgen ervoor dat dit de perfecte villa is op een zonnige bestemming.

3. Ibiza

Een van oorsprong uit 1900 stammende Finca die in alle opzichten Ibiza ademt. De natuurlijke materialen, de overweldigende hoeveelheid groen en de vele veranda’s maken dit tot een echt Spaans huis. Op een van de veranda’s hangt een rieten schommelbank en weer ergens anders kun je semi-buiten in bad. De perfecte oase van rust, en dat vlakbij Ibiza-Stad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *